“WIN 2 WIN” | Phoenix Madina Zweden Engeland Wie Wint

Phoenix Madina met rivalen Zweden en Engeland in de film “WIN 2 WIN”

Op deze zonnige zondag klonken kreten in het Zweeds “Vi måste slutföra det nu, med den här super-kåt tjejen” maar hun rivalen lieten zich niet de mond snoeren, vastberaden klonk het “We will fuck her like crazy then you can win the world cup”, maar… het tegenovergestelde geburde, Engeland won de wedstrijd met 2-0 en de Zweden mochten hun biezen pakken op weg naar hun koude kikkerlandje.

Maar!!!, niet voordat ze hadden afgerekend met Phoenix Madina. Win 2 Win is een afspiegeling van twee voetbal rivalen die als die hard supporters de space coockie hadden verorberd met de bedoeling een topprestatie met de Green Fairy, hun eigen Groene Fee te leveren.

Een flinke bos weed voor de daad van anaal lustigen doet echt wonderen. Het gebruiken van een dildo voor onvoorstelbaar genot met een echte bukkake queen en deeptroath specialist maakt deze film tot een echte Win 2 Win kaskraker. Om eerst op te warmen bekijk hier de trailer!

Hoe Zweden – Engeland tijdens de wereldkampioenschappen in Rusland is geeindigd weten we allemaal wel. Maarrr…

Hoe het in Win 2 Win met onze Zweedse en Engelse dekhengsten en Phoenix Madina is afgelopen moet je echt  zien…just one click…

Om de volledige versie van de film te kunnen downloaden klik op deze link

Keywords:
Space Coockie-Zweden-Engeland
voetbal rivalen-weed-wk-anaal-deeptroath-dildo Win 2 Win

Post Your Comment Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.